Menu Sluiten

Hoe Werkt Een Ontmosser

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

01420040142004

More info

tags: Advies Ontmosser – Bedrijven Ontmosser – Desinfecterende Producten – Ontmosser – Ontmosser Kopen – 

Wenst u meer info over hoe werkt een ontmosser kijk dan vlug op https://www.evlo.com | Hoe Werkt Een Ontmosser

Ontmosser: Hoe werkt een ontmosser?

Het is een veelvoorkomend probleem in Nederlandse tuinen en opritten: mos. Het kan je mooie groene gazon of strakke bestrating flink verpesten. Het verwijderen ervan is dan ook een taak waar veel mensen tegenop zien. Gelukkig is er een oplossing: de ontmosser. Maar hoe werkt een ontmosser eigenlijk en wat zijn de voordelen ervan? Dat en meer lees je in dit artikel.

Wat is een ontmosser?

Een ontmosser is een product dat speciaal is ontwikkeld om mos te verwijderen. Het is een krachtige formule die op verschillende oppervlakken gebruikt kan worden, zoals tegels, bestrating, hout en zelfs op daken. Met een ontmosser hoef je niet meer te schrobben of te schuren, het product doet het werk voor je.

Hoe werkt een ontmosser?

Een ontmosser is samengesteld uit verschillende ingrediënten die effectief zijn in het verwijderen van mos. Het belangrijkste bestanddeel is algenextract, dit is een natuurlijk product dat het mosweek maakt. Hierdoor komt het los van het oppervlak en kan het gemakkelijk verwijderd worden.

Daarnaast bevat een ontmosser vaak ook zuurstofbleekmiddel, dit zorgt ervoor dat het mos wordt gedood en niet meer terug kan groeien. Ook natriumhydroxide is een belangrijk ingrediënt, dit helpt bij het reinigen en bleken van het oppervlak. Ten slotte bevatten ontmosserproducten vaak nog andere additieven zoals parfum en kleurstoffen om het product aantrekkelijker te maken.

Hoe gebruik je een ontmosser?

Het gebruik van een ontmosser is heel eenvoudig. Volg deze stappen voor het beste resultaat:

 1. Veeg eerst al het losse mos van het oppervlak.
 2. Meng de ontmosser met water volgens de instructies op de verpakking.
 3. Breng het mengsel aan op het mos met een gieter of sproeier.
 4. Laat de ontmosser 30 minuten inwerken.
 5. Spoel het oppervlak af met water, bijvoorbeeld met een tuinslang.
 6. Als het mos nog niet volledig is verdwenen, herhaal dan de behandeling.

Voordelen van een ontmosser

 1. Effectief: Een ontmosser is een krachtig product dat snel en effectief mos verwijdert van verschillende oppervlakken. Het bespaart je dan ook veel tijd en moeite in vergelijking met handmatig schrobben.

 2. Langdurig resultaat: Doordat een ontmosser het mos doodt, zal het niet snel terug groeien. Hierdoor geniet je langer van een mosvrij oppervlak.

 3. Veilig: Ontmosserproducten zijn over het algemeen veilig voor mens, dier en plant. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en zijn biologisch afbreekbaar.

 4. Eenvoudig in gebruik: Zoals eerder genoemd is een ontmosser gemakkelijk te gebruiken, je hebt geen speciale apparatuur nodig en de instructies zijn duidelijk.

 5. Geschikt voor verschillende oppervlakken: Een ontmosser kan gebruikt worden voor verschillende oppervlakken, zoals bestrating, daken en hout. Hierdoor hoef je geen aparte producten aan te schaffen en bespaar je geld.

Waarom kiezen voor de ontmosser van EVLO?

Bij EVLO hebben we een ruim assortiment aan ontmosserproducten. Onze ontmosser is van hoogwaardige kwaliteit en zeer effectief in het verwijderen van mos. Bovendien is het veilig voor mens, dier en plant en geschikt voor diverse oppervlakken.

Onze ontmosser is ook nog eens duurzaam, het bevat geen fosfaten en is biologisch afbreekbaar. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu terwijl je geniet van een mosvrije tuin of oprit.

Conclusie

Een ontmosser is een krachtig product dat effectief is in het verwijderen van mos. Het werkt door middel van algenextract, zuurstofbleekmiddel en natriumhydroxide. Het gebruik van een ontmosser is eenvoudig en het resultaat is langdurig. Kies voor de ontmosser van EVLO voor een hoge kwaliteit en een duurzame oplossing voor jouw mosprobleem. Dus waar wacht je nog op? Probeer onze ontmosser vandaag nog en geniet van een mosvrije omgeving!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Hoe werkt een ontmosser

!–StopPubText–>.